diumenge, 11 de maig de 2014

REFLEXIÓ DE PASQUA

Crist ha Ressuscitat. La Resurrecció significa el Sí de Déu a Jesús. Tenia raó en tot. “Déu estava amb ell”. Déu no estava amb els sacerdots, els escrivans i els fariseus que li van condemnar com blasfem i seductor. Jesús no va ser blasfem, sinó amic de Déu, el qui millor ens va parlar de Déu, el seu Abba. Podem aprendre bé el seu Evangeli i seguir tots els seus passos.

La Pasqua de Jesucrist és el punt culminant de la història i el principi d'una nova història. La Pasqua de Resurrecció és la clau per a interpretar el sentit de la vida. No existeix el ritme: vida-mort, néixer per a morir, sinó un altre ritme: vida-mort-vida, morim per a viure.
L'última paraula no és la mort, sinó Crist Ressuscitat.

Crist ha ressuscitat, però no és suficient. Ara, Crist vol que tots participem de la seva resurrecció; vol que ressuscitem cada dia, que visquem ja ressuscitats. És com si Déu seguís besant a cadascun de nosaltres, infonent-nos el seu Esperit.


Si celebrem aquesta Pasqua, ha de veure’s en nosaltres els seus efectes, que són els signes de la vida nova. Hem de començar a ser homes i dones nous. Crec que Crist viu, que Crist viu en mi. Crist ressuscitat viu en mi! Crist ressuscitat em fa ressuscitar. Jo no només celebro la Pasqua, sinó que visc la Pasqua. Sóc Pasqua!, Déu està passant per mi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ADVENT - 2015

ADVENT - 2015
Material pedagògic - didàctic

Morlans: “Hem creat un nou gènere comunicatiu”

Música, cinema i monòlegs sobre els 10 manaments

DOUMUND - 2015

DOUMUND - 2015
Materials Jornada del Domund - 2015

Santa Teresa de Jesús

Santa Teresa de Jesús
15 d'octubre

Fundaciones Teresianas

Teresa de Jesús, andariega y fundadora

Symbaloo - INICI DE CURS

Salm 117 Diumenge II de Pasqua

AL.LELUIA!!!! JESÚS HA RESUSCITAT

AL.LELUIA!!!! JESÚS HA RESUSCITAT

Benaurances de Quaresma

DIA DE LA PAU

DIA DE LA PAU
31 de gener